Menu – ok. 260 zł/os.
Staropolskim zwyczajem powitamy Młodą Parę chlebem i solą oraz lampką Prosecco
Zupa
Rosół z koguta z makaronem jajecznym, mięsem drobiowym i lubczykiem
Danie Główne
Roladki z kaczki z pistacjami w sosie własnym podane z pieczonym jabłkiem
Panierowany sznycel wieprzowy podawany na pieczarkach smażonych
Zagrodowa kura pieczona w jarzynach
Dodatki
Ziemniaki gotowane z koperkiem
Ziemniaki jersey royal z bułką tartą
Zasmażana kiszona kapusta ze skwarkami
Surówki sezonowe 2 rodzaje
Deser
Puchar lodów podanych z karmelizowanymi owocami
Kolacja ciepła
Pikantna zupa gulaszowa z aromatem wędzonej papryki
Zakąski zimne
Ryba w sosie greckim
Śledzik po kaszubsku
Pstrąg faszerowany
Roladki mięsne
Karkówka marynowana w ziołach
Tymbaliki drobiowe
Sałatka jarzynowa
Sałatka grecka
Pieczywo mieszane, masło
Kawa, herbata
Woda b/o